Τα πάντα για την Ηλεκτρονική Ασφάλεια

Αντιπρόσωπος: TECNOHELLAS Ο.Ε.

Υπεύθυνος:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΤΑΛΗΣ
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
Διεύθυνση:
ΑΝΘ/ΓΟΥ ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ 3
Ταχυδρομικός Κώδικας:
111 45
Τηλέφωνο:
210 24 12 365
Κινητό:
6941511135 -6949094144
Fax:
2108547719
Email:
info@tecnohellas.gr
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ
 •   

  Η TECNOHELLAS αποτελεί τον πιο σύγχρονο 24ωρο Σταθμό στη χώρα ο οποίος επιτηρεί τα συστήματα ασφαλείας. Είναι ο μοναδικός που στη φάση της υλοποίησης του εκπονήθηκε μελέτη με τη συνεργασία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.    Είναι ο μοναδικός που ενημερώνει τον συνδρομητή τηλεφωνικά ( και 'οχι με SMS και e-mail ) για όλα τα σήματα Η λειτουργία του διαχειρίζεται από Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ και διέπεται από τυποποίηση των διαδικασιών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

  Η επιλογή του αριθμού τηλεφώνου 210  24 12 365 συνηφασμένος με την ασφάλεια  24 ώρες 12 μήνες 365 ημέρες συντελή ώστε να μη το ξεχάσετε ποτέ.

  Η TECNOHELLAS παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και φύλαξης απέναντι στη ζωή και την περιουσία, με τη λειτουργία ενός 24ωρου Σταθμού Λήψεως και Διαχείρισης Σημάτων επείγουσας ανάγκης και λειτουργικών προβλημάτων από το συναγερμό σας, επί 24ωρου βάσεως.

  Η TECNOHELLAS αποτελεί τον πιο σύγχρονο 24ωρο Σταθμό στη χώρα ο οποίος επιτηρεί τα συστήματα ασφαλείας. Είναι ο μοναδικός που στη φάση της υλοποίησης του εκπονήθηκε μελέτη με τη συνεργασία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η λειτουργία του διαχειρίζεται από Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ και διέπεται από τυποποίηση των διαδικασιών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

  Ο 24ωρος Σταθμός από δημιουργίας του εξοπλίστηκε με την αιχμή της τεχνολογίας και έχει δυνατότητες λήψης σημάτων από όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και πραγματοποιεί μεταφορά εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται είτε μέσω σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας (GPRS) ή γραμμής internet (Adsl).

  Το όραμά της επιχείρησης είναι να αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή παροχής τεχνολογικά προηγμένων, ολοκληρωμένων και απλουστευμένων για τον τελικό χρήστη υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν το μέγιστο της ασφάλειας και της προστασίας τους.

  Στην επιχείρηση οι εγκαταστάτες μπορούν να εμπιστεύονται την επιτήρηση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας (Η.Σ.Α.) που τοποθετούν καθώς και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας για τους πελάτες τους από τον 24ωρο Σταθμό.

  Διακρίσεις

  Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το επίπεδο υπηρεσιών μας, καθώς είμαστε το μοναδικό ελληνικό κέντρο λήψης σημάτων που παρέχει τις δυνατότητες ανίχνευσης κίνησης στον χώρο και συνεχούς επί 24ώρου βάσεως ελέγχου του συστήματος ασφαλείας σας ακόμα και όταν αυτό δεν είναι οπλισμένο.

  Η TECNOHELLAS είναι το νεότερο μέλος του ομίλου KEEPER, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της ασφάλειας. Είμαστε ο συνεργάτης που δεν θα σκεφτείτε να αλλάξετε ποτέ.