Τα πάντα για την Ηλεκτρονική Ασφάλεια

Αντιπρόσωπος: KEEPER Hellas

Υπεύθυνος:
ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση:
ΑΝΘ/ΓΟΥ ΣΤΑΜ. ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ 3
Ταχυδρομικός Κώδικας:
111 45
Τηλέφωνο:
210 20 25 705
Κινητό:
6948 38 27 37
Fax:
210 20 18 634
Email:
info@keeper.gr
Website:
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ
Συναγερμούς
 • DSC
 • NOVA ALARM
 • TECNOALARM
Κάμερες καταγραφικά
 • DAHUA CCTV
ACCESS CONTROL
 • DAHUA ACCESS
Θυροτηλεόραση
 • DAHUA DOOR PHONE
Πυρανίχνευση
 • TecnoFire
Μηχανη Ομίχλης
Αόρατες Επαφές NOVA
 • ΕΠΑΦΕΣ NOVA
 • Η KEEPER Hellas, η μητρική εταιρεία του ομίλου KEEPER Group, αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο σημαντικών κατασκευαστικών οίκων Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας του εξωτερικού, προερχόμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερική και την Ασία.

  Η KEEPER Hellas, δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας χώρων από το 1998. Η ενασχόληση της επιχείρησης αποκλειστικά με το χονδρικό εμπόριο άρχισε το 2003, ύστερα από την κατασκευή και διάθεση, αποκλειστικά στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, της εσωτερικής μαγνητικής επαφής NOVA. Ύστερα, από την επιτυχημένη προώθηση της επαφής και το ευμεγέθης πελατολόγιο που αναπτύχθηκε, διεύρυνε την ενασχόληση της με το χονδρικό εμπόριο, εισάγωντας κατά αποκλειστικότητα προϊόντα Η.Σ.Α από τους πλέον αξιόλογους οίκους του εξωτερικού.

  Συνεργασίες ορόσημο

  Η KEEPER Hellas, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να συναψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα σπουδιαιότερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ασφαλείας του κόσμου.
  Μερικές από τις πιο εξέχουσες συνεργασίες είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση του καλύτερου οίκου συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά, της Tecnoalarm.

  Η αποκλειστική αντιπροσώπευση της Dahua Technology, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά οίκους της αγοράς στα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης.

  Επιπλέον, ορόσημο αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο Ευρωπαικό Οίκο κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Kodinis Raktas, όπου σε συνεργασία σχεδιάζονται τα συστήματα NOVA Security.

  Στο portfolio της KEEPER Hellas, ανήκουν και αντιπροσωπείες πολλών σπουδαίων Οίκων του εξωτερικού που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν αλλά και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν στο σχεδιασμό τους. Εφαρμογές των προϊόντων τους συναντόνται στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς.

  Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αμερικάνικος οίκος κατασκευής των πιο προηγμένων Megapixel καμερών, Arecont Vision. Πρόσφατα μία από της μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες, επέλεξε την KEEPER Hellas για αποκλειστικό αντιπρόσωπο της, η JVC.

  Ασφάλεια με Εμπειρία & Αξιοπιστία

  Η συνεχής ανοδική πορεία της KEEPER Hellas και η διαρκής αναγνώριση της στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, είναι αποτέλεσμα της Φιλοσοφίας και της Στρατηγικής που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού για αυτό μας επιλέγουν οι πιο αξιόλογοι Έλληνες επαγγελματίες εγκαταστάτες.

  Εμείς σύμφωνα με τη νοοτροπία μας, υποστηρίζουμε διαρκώς τους Συνεργάτες μας, παρέχοντας 24ωρη Τεχνική Υποστήριξη. Οργανώνουμε εβδομαδιαία τεχνικά σεμινάρια, μεταφέρωντας σε εσάς τις γνώσεις που αποκτούμε από τους προμηθευτές μας. Και τέλος, εκπαδεύουμε τους συνεργάτες μας στον τρόπο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αναβαθμίζοντας αυτούς από τον ανταγωνισμό! Γι΄αυτό…

  .. είμαστε ο Συνεργάτης που δε θα σκεφτείς να αλλάξεις ποτέ !

   

  Από τις παρακάτω φωτογραφίες, φαίνεται κατά πόσο οι επαγγελματίες εγκαταστάτες ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της KEEPER GROUP και παραβρέθηκαν στο 2ND TECHNOLOGY DAY που διοργάνωσε η εταιρεία στις 26 και 27 Φεβρουαρίου το 2016. Η υπεύθυνοι της KEEPER GROUP εκτός την παρουσίαση των νέων τάσεων των αγορών στα συστήματα ασφαλείας, παρουσίασε και νέα εταιρικά προγράμματα τα οποία θα διευκολύνουν τους συνεργάτες εγκαταστάτες στο έργο τους και δεσμεύουν την εταιρεία.