Τα πάντα για την Ηλεκτρονική Ασφάλεια

ΕΠΑΦΕΣ NOVA

 • Σε μία εποχή όπου ιδιαίτερη σημασία στη σύγχρονη αρχιτεκτονική των κουφωμάτων έχει το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και η ασφάλεια του χώρου και των κατοίκων, λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας, θα πρέπει να συνυπάρξει η αισθητική με την ασφάλεια. 

  Η  NOVA, ως καινοτόμος και δυναμική εταιρία στο είδος της, προσφέρει μία ευρεία συλλογή μαγνητικών επαφών προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παραδοσιακής και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής των κουφωμάτων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας, να επιλέξει την ιδανική λύση για το κάθε κούφωμα μέσα από μια πλούσια συλλογή.

  Για κάθε κούφωμα, αλουμινίου, PVC ή ξύλου, συρόμενου, ανοιγόμενου, ρολού και πόρτας ασφαλείας,  υπάρχει και η κατάλληλη επαφή.

  Ο σκοπός μας για τη δημιουργία του SITE είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας να τις προτείνουν, οι καταναλωτές να τις ζητούν, αλλά να τις γνωρίσουν και οι επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων και να τις προτείνουν, για να μη βλέπουν το έργο τους τα καταστρέφεται.  

 • Αναζητήστε παρακάτω πιστοποιημένους εγκαταστάτες για ΕΠΑΦΕΣ NOVA.

  Αναζητήστε εγκαταστάση

  Νομός / Περιοχή

   
  ή

  Στοιχεία Εγκαταστάτη

   
 • Δεν έχουμε στοιχεία για την αντιπροσωπεία της συγκεκριμένης μάρκας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ